Laws Of Physics, Tome 1: Motion

One week.

Home alone.

Girl genius.

Unrepentant slacker.

What’s the worst that could happen?

Mona is a smart girl and had everything figured out a long time ago. She had to. She didn’t have a choice. When your parents are uber-celebrities and you graduate from high school at thirteen, finish college at seventeen, and start your PhD program at eighteen, you don’t have time for distractions outside of your foci. Even fun is scheduled.

Which is why Abram, her brother’s best friend, is such an irritant.

Abram is a talented guy, a supremely gifted musician, and has absolutely nothing figured out, nor does he seem to care. He does what he feels, when he feels, and—in Mona’s opinion—he makes her feel entirely too much.

Commentaire ajouté par JuSE 2019-03-14T11:04:55+01:00

Une lecture divertissante. La base de l'histoire est assez originale (Mona prend l'identité de sa soeur Lisa pour lui sauver la mise), mais la trame est un peu trop basique, pas très élaborée. C'est simple : il n'y que 2 personnages, 1 seul lieu, et ce qu'ils font de leur journées est assez plat. Mais bon du coup le livre se lit assez facilement et rapidement. J'ai trouvé que les réflexions de Mona étaient un peu répétitives ( ''ok je vais juste l'ignorer et lui parler le moins possible'').

Mis à part tous ces petits défauts j'ai été agréablement surprise par certains passages que j'ai trouvé très bons.

Laws Of Physics, Tome 1: Motion

• USA : 2019-02-11 (English)