What Happens When a Wicked Wizard Woos a Wary Witch?
Sequel to Not in Kansas.
Dorothy knows her new neighbor is too wicked to be trusted. As a natural witch, she recognizes the Wizard for what he truly is. As a woman, she recognizes him as a threat to her sanity.
Z has tried everything. Pursued her in dreams, bribed her cat, enticed her with peep shows meant to whet her appetite and drive her crazy. And still she resists. What's a Wizard to do? He came to Earth to have an adventure, not lose his heart to the one witch whose guard he can't get past.
When he finally gets his hands on her, the power between them is undeniable. But Dorothy's family secret could make him sorry she surrendered.