Un ranch dans la vallée
- France : 1988-09-01 - Poche (Français)
- USA : 1987-07-01 - Poche (English)
- By Special Request - Anglais
Un ranch dans la vallée
Cent mille dollars ! Audrey vient d’hériter de cent mille dollars ! Bert Benedilt, son ami qu’elle prenait pour un clochard, était en fait riche à millions ! Et sa générosité va attirer bien des ennuis à la jeune femme. Barry Benedilt, délégué par la famille, décide de l’emmener de force dans leur ranch, et de faire passer aux aveux cette dangereuse intrigante. Alors qu’Audrey est innocente...
* * *
Description en VO :
SHE WAS A MYSTERY
Audrey Hamilton couldn't escape her past. Five years ago her socially prominent family was ruined by scandal, and Audrey had struggled to rebuild her life. Now she was again faced with unwanted publicity.
Boyd Benedict offered her a refuge. The rugged owner of the luxurious Phoenix hotel where Audrey worked proposed she hide out at his family's isolated ranch. Audrey agreed--partly out of fear of notoriety--but mostly because of Boyd himself. She'd never before been so attracted to a man.
But his curiosity about her could jeopardize their newfound love.