Notorious, Tome 4 : Désir brûlant
- France : 2018-03-07 - Poche (Français)
- USA : 2005-09-27 - Poche (English)
- Ecstasy - Anglais
- Ecstasy (Notorious #4) - Anglais
Notorious, Tome 4 : Désir brûlant
– Tu ne peux pas séquestrer et violer une femme, Sean ! Même si elle t'a fait souffrir ! tonne Kell Lasseter.
– Je veux l'humilier, proteste son frère. Raven Kendrick est une dévergondée ! Elle m'a éconduit dans l'espoir d'épouser un duc. Maintenant que je l'ai compromise, il ne voudra plus d'elle !
– Qu'importe ! Tu vas la libérer.
Sean finit par obtempérer et prend la fuite. Mais, dans la société victorienne de Londres, on ne badine pas avec l'honneur des dames. Résigné à racheter les fautes de son frère, Kell épouse Raven en dépit du mépris qu'elle lui inspire.
Persuadé d’avoir d'avoir affaire à une libertine égoïste, il découvre avec stupeur que cette jeune femme est innocente et qu'il a tout à lui apprendre. Entre les époux, grandit une flamme qui devient bientôt brasier. Jusqu'au jour où Sean reparaît…
* * *
Description en VO :
A blazing tale of breathless passion, seductive desire, and deep love from sensational, bestselling author Nicole Jordan . . .
Having watched her mother languish away for a lost love, Raven Kendrick vows never to surrender her heart. But when her life erupts in scandal, she is forced to accept a marriage proposal from the wickedly sensuous owner of London?s most notorious gaming hell. Though fiercely drawn to her enigmatic rescuer, Raven battles to resist her husband, whose sensuous caresses promise ecstasy beyond her wildest fantasies.
To save the reputation of an innocent girl nearly ruined by his brother, Kell Lasseter sacrifices his freedom to wed the dazzling debutante. Long scorned for his Irish blood and dark past, Kell cannot deny that this enchanting spitfire is unlike other society misses . . . anymore than he can quell his smoldering desire for her. Torn between loyalty to his brother and his growing feelings for his rebellious bride, Kell must somehow free Raven?s reluctant heart before they can know the ecstasy of true love.