Dark Protectors, Tome 5 : Kane
- France : 2021-07-07 - Poche (Français)
- Canada : 2021-09-06 - Poche (Français)
- Provoked (Dark Protectors, #5) - Anglais
Dark Protectors, Tome 5 : Kane
Chaque guerrier a son âme sœur.
Amber est un esprit libre qui aime sa vie chaotique et ne sait rien du monde surnaturel ou des pouvoirs qui sommeillent en elle. Elle n'a aucune intention de se lier à un vampire sexy et autoritaire. Mais Kane est convaincu qu'elle seule peut retrouver son frère, disparu depuis de longues années au cours de la guerre entre vampires et démons. Il est décidé à ne pas la laisser lui échapper, même s'il lui faut pour cela s'unir à elle.
Malgré toutes leurs différences, lorsque le vampire intransigeant et l'humaine rebelle joignent enfin leurs forces, les étincelles ne tardent pas à voler...
« Rebecca Zanetti mêle action, passion et intrigues avec talent. » Publishers Weekly
« Le meilleur de la romance paranormale. » Cynthia Eden
« Une romance paranormale sombre, intense et captivante. » Harlequin Junkie
« Entraînant et sexy... Une excellente lecture. » Under the Covers Book Blog
Description VO :
A TIME FOR WAR…
A casualty of the war between the demons and the vampires, Jase Kayrs has been missing for six long years. His older brothers want answers—but they’re going to have to get them from an unlikely source. For when Kane Kayrs tracks down Amber Freebird, what he finds is a blonde, vegan pacifist who has no intention of using her skills in his war…
A TIME FOR LOVE…
Amber enjoys her life of chaotic freedom and has no intention of falling in line just because a sexy-as-sin vampire insists on order. Unfortunately, he discovers she may be the only hope they have of finding his brother, and there’s no way he’s going to let her go—even if it means mating her to gain her cooperation. The two are as different as can be, yet when the dominant Kane and the untamed Amber finally unite to rescue Jase, they just may find that opposites really do attract…
“Hot and fast from beginning to end.”